Waarom een trouwkostuum huren?

Ga je binnenkort naar een belangrijke plechtigheid, of stap je zelf in het huwelijksbootje? Dan is het zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat je goed in het pak zit, zelfs wanneer je dat huurt. Pas wanneer jouw kostuum volledig in lijn ligt met je persoonlijkheid, verwachtingen en gevoel, zal je er op je paasbest uitzien! Hier vind je alle info en tips om van je trouwfeest een succes te maken. Zoek je bijvoorbeeld DJ trouwfeest of wil je een   Coverband huren op trouwfeest – Tegen een scherpe prijs bel Atomika
Een pak huren is hip

Vroeger was het van het allergrootste belang om je eigen kostuum te hebben. Een kostuum straalt immers een soort rijkdom en klasse uit, die je persoonlijkheid weerspiegelt. De afgelopen jaren veranderde deze tendens, en werd het huren van kostuums steeds populairder. De reden daarachter hoeven we niet ver te zoeken: een gehuurd kostuum is goedkoper én geeft je de vrijheid om af en toe te wisselen van maatpak.

Wij gingen praten met Guido Vossen, het gezicht achter Vossen Fashion. Doorheen de jaren kleedde hij al duizenden mannen, en wist hij zijn zaak uit te breiden naar een tweede pand in het T-Forum in Tongeren.

Tips voor het vinden van een gehuurd kostuum

We vroegen aan Guido om enkele van zijn geheimen prijs te geven. Zo huur jij gegarandeerd het ideale kostuum voor je volgende gelegenheid.

1. Denk na over wat je wil
First things first: denk na over wat je écht wil. Weet je zeker dat je een kostuum wil huren, of wil je er één kopen? Zorg dat je die knoop hebt doorgehakt alvorens je op zoek gaat naar het ultieme kostuum. Wanneer je een kostuum koopt, wil je dit waarschijnlijk nog langer afdragen.

2. Kies een comfortabele stof
Kies een kostuum met een stof die goed voelt qua structuur, maar tegelijkertijd ook flexibel is. Vraag dus best aan de persoon in de winkel meer raad over de stof. Pas wanneer die écht goed voelt en is, zal jij je thuis voelen in je kostuum.

3. Zorg dat je er goed bij voelt
Dit is misschien wel de allerbelangrijkste tip: zorg dat jij je goed voelt in je gehuurd kostuum. Zelfs al is het kostuum maar eventjes van jou, toch is het ontzettend belangrijk om je er optimaal in te voelen. Wanneer je een kostuum draagt, moet je ervoor zorgen dat je er staat. Een kostuum waarbij je je niet goed voelt zal je zelfvertrouwen een flinke deuk geven.

4. Kom je het later halen? Pas het dan zeker nog eens!
Zorg ervoor dat je je kostuum altijd past voor de plechtigheid.

5. Laat je adviseren
We hoeven je waarschijnlijk niet te zeggen dat je geen Mickey Mouse-das moet dragen onder een kostuum. Dat bruine schoenen niet goed gaan bij een zwart pak, weet je waarschijnlijk ook. Wist je dat er zo nog heel wat extra ongekende regeltjes zijn? Vraag dus gerust raad aan de persoon die je adviseert, hij kent ze allemaal.

Wil je advies van een expert in (huur)kostuums? Spring dan gerust binnen in één van onze winkels! Tags : Trouwkostuum limburg – Trouwpak blauw – Smoking kopen – trouwpak aanbieding – Trouwkostuum outlet